Adameck-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adameck-forum

Adameckovo forum o travianu

PříjemPříjem  ZkouškaZkouška  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Hrx anem speed s velkým S :)..

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Adameck
Owner
Adameck

Počet Příspěkvů : 397
Reputace : 27

Hrx anem speed s velkým S :).. Empty
PříspěvekPředmět: Hrx anem speed s velkým S :)..   Hrx anem speed s velkým S :).. EmptyTue Jul 14, 2009 1:45 pm

Zdravím vás všechny Smile..
Jelikož jsou na hrx jen "lamky" a dá se tam setkat i s hodně čechy a slováky(aliance pro ně je plná je takm 12/12 členů Smile..) zvu vás tam všechny Very Happy..Jsou tam opravdu lamky protože 3 hodiny jsme tu nebyl a nikdo mě nesfarmil..Já farmím celé okolí i když jsem se nedostal dál než 3 pole ode mě protože surek mají všichni opravdu marky Very Happy:D..Prosím regněte se přes tento odkaz.
Každý kdo se přes nej regne bude pod mou ochranou Wink..+Dejte si souřadnice -/+..
Návrat nahoru Goto down
https://adameck-forum.board-directory.net
night elf
Pisálek
Pisálek
night elf

Počet Příspěkvů : 101
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: Re: Hrx anem speed s velkým S :)..   Hrx anem speed s velkým S :).. EmptyTue Jul 14, 2009 1:49 pm

to ti mame narobit zlatky ? Very Happy hh

[color=cyan]Adameck:Jasně Wink Very Happy:D[/color

hh Very Happy Very Happy

Naposledy upravil night elf dne Wed Jul 15, 2009 9:23 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Buckyx
V.I.P.uživatel
V.I.P.uživatel
Buckyx

Počet Příspěkvů : 34

PříspěvekPředmět: Re: Hrx anem speed s velkým S :)..   Hrx anem speed s velkým S :).. EmptyTue Jul 14, 2009 1:50 pm

hrál sem tam chvíli taky... samé lamky v okolí ale moc mně to nebavilo.. když tak pošli armu na noc na hráče sika.. mám doma 23 pálek(pokud mi je nikdo nezničil Very Happy)
zítra v 6 začínám na dkx a bude to asi můj poslední server tak si ho chci užít Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://buckyxtravian.wbs.cz/
night elf
Pisálek
Pisálek
night elf

Počet Příspěkvů : 101

PříspěvekPředmět: Re: Hrx anem speed s velkým S :)..   Hrx anem speed s velkým S :).. EmptyTue Jul 14, 2009 1:51 pm

vela stastia
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hrx anem speed s velkým S :)..   Hrx anem speed s velkým S :).. Empty

Návrat nahoru Goto down

Hrx anem speed s velkým S :)..
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adameck-forum :: Pokec-
Přejdi na: