Adameck-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adameck-forum

Adameckovo forum o travianu

PříjemPříjem  ZkouškaZkouška  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Výběr hrdiny

Goto down 
AutorZpráva
Kt&gg
Lamka
Lamka
Kt&gg

Počet Příspěkvů : 6
Reputace : 1

Výběr hrdiny Empty
PříspěvekPředmět: Výběr hrdiny   Výběr hrdiny EmptySun Jul 12, 2009 12:08 pm

Výběr hrdiny

Úvod
Hrdiny dělejte jen z útočných pěších jednotek.Proč?
1)Tyto jednotky se rychle obnovují,narozdíl od jízdy.Když vám padne třeba Equites Caesaris na 50 lvl,může se pak obnovovat celý týden.
2)Obrané jednotky jsou na nic,protože se strašně pomale expí a musíte s nimi posílat větší armu.

Germán
Můj nejoblíbenější národ.Hrdiny jsem dělal vždy až ze sekerníka.Někteří hráči sice dělají hrdiny už z pálkaře-není to sice špatná volba,ale sekerník je přeci jenom lepší.
Pokud si vyberete (tak jako já poprvé) za hrdiny Teutona budete mít sice větší sílu v útoku a bude rychlejší,ale germánský útok stejně tvoří sekerníci a teutoni,takže vám ta rychlost nakonec bude na prd,navíc pokud vám padne Teuton bude se amozřejmě oživovat o dost déle než ten sekerník. Wink

Gal
S výběrem hrdiny u Galů to bude asi složitější.Je dobré si zvolit Theutatese Bleska(je rychlý,silný a doba jeho oživování celkem ujde),ale na co nám bude v konečné fázi hry rychlost když nás budou brzdit šermíři Smile .A to je ten druhý kandidát na hrdiny.Ze začátku bude sice strašně pomalý,ale ke konci na rychlosti záležet nebude. Wink

Říman
Za Římana je nejlepší volit jako hrdiny Imperiána.Je silý,oživuje se rychleji než Equites Caesaris a útok římanů tvoří Imperiáni a Caesarisové,takže vás stoprocentně brzdit nebude.Na druhou stranu si můžete říct proč nejít do toho Caesarise?Já vám říkám nedělejte to-je to nejsilnější jednotka ve hře,ale když vám padne na tom 50 lvl,tak vás to pěkně nas***. Smile

To je prozatím vše Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Výběr hrdiny
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adameck-forum :: Všeobecně-
Přejdi na: